Home
Over Interaxxie
Opdrachten
Opdrachten 2017
Opdrachten 2016
Opdrachten 2015
Opdrachten 2014
Opdrachten 2013
Opdrachten 2012
Opdrachten 2011
Opdrachten 2010
Opdrachten 2009
Opdrachten 2008
Opdrachten 2007
Opdrachten 2006
Opdrachten 2005
Euro 2012
Opdrachtgevers
Foto's
Publicaties
Reizen
Paspoort
Contact

 
   

Te Gast In Namibië (januari) Trots als een aap! De geheel vernieuwde Te Gast In Namibië-reisgids is nu te koop! En - net als in de editie van 2008 - schreef en fotografeerde InterAxxie uitgebreid voor deze verrassende reisgids. Het artikel 'Een kathedraal van zand en lucht' dat oorspronkelijk verscheen in het magazine 'Ontdek Afrika' is opnieuw gepubliceerd, evenals twee nieuwe artikelen: 'Etosha blijft verrassen' en 'Ontmoeting met een trots volk'. Het eerste artikel zit tjokvol informatie over het grootste wildpark van Nambië waar we gedurende 13 jaar meer dan 100 dagen doorbrachten, het tweede artikel gaat over de San-nomaden in de Kalahari-woestijn. InterAxxie was bovendien betrokken bij de eindredactie van de gids en leverde een hele reeks foto's.

 

Kortom: ga of wil je naar Namibië? En zoek je een reisgids die niet alleen de benodigde feiten, maar ook sfeerverhalen bevat? Koop dan de 2018-editie van Te Gast In Namibië!

 

De 2018-editie is verkrijgbaar als digitale gids en papieren versie. De gids is te koop bij Bol.com, diverse online boekhandels en reisaanbieders.

 

Sneak peek? Kijk op: https://www.tegastin.nl/landen/namibie/ 

 

 

Almere On Stage training (januari) On Stage is een landelijk concept waarbij VMBO-leerlingen in contact worden gebracht met lokale ondernemers. De leerlingen leren zichzelf te presenteren, een gesprek aan te knopen en bouwen een netwerk op dat hen kan helpen bij stages of de eerste baan. Tijdens de voorbereidingen voor de negende editie van Almere On Stage werden de deelnemende ondernemers gebrieft in het TopsportCentrum van Almere. InterAxxie verzorgde de fotografie, de communicatie en de nieuwsbrieven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

InterAxxie Fotografie en Tekst 1998-2018